Behandlingar

Akupressur
600 kr /ca 1 - 1.5 timme 
Akupressur massage kan återskapa balans i kroppen, genoma att stimulera vissa akkupunkturpunkter på
energibanorna(meridianer) till det skadade området och därigenom påsynda kroppens egen förmåga till läkning.
Behandlingen brukar upplevas som mycket behaglig och avstressande. 
Man ligger på en massagebänk med kläder på sig och eventuellt en filt över sig
Effektiv mot stress, sömnbesvär, nedstämdhet, huvudvärk, magbesvär, ryggsmärtor, ledproblem, hudproblem ,PMS, mensbesvär.
Boka tid hosAska Staf 070-365 71 55
 
 
Wing balance healing
400 kr/ ca 30 minuter  
Wing balance är en healing metod där man känner av de energier som omger kroppen. Om ens kropp fått en stagnering, eller på annat vis är i obalans så känns det i energifältet runt kroppen. Där tillsätter man energi och helt enkelt rör om så att energierna får rätt balans gentemot din kropp och dina chakran. När man rättar till de obalanser som visar sig i energifältet så får kroppen skjuts att börja återhämta sig och så småning om börja läka och finna balans.
Den är behaglig och avslappnande.   Boka tid hos Jonas Staf 070-258 09 79 

Malina Bydén Tack för en stark upplevelse med underbar healing. Min första iaktagelse var att min andning fick mycket långa "pauser" vid in och utandning. För mig är det bra, i dessa pauser händer mycket biokemiskt i kroppen som skapar balans. Jag blev varm i kroppen, var frusen när vi startade. En blockering i övre bröstryggen som jag gått med i flera veckor släppte nästan helt och hållet, mycket tacksam! Hela min kropp svarade snabbt med att gå ner i varv och jag tappade tids och rums uppfattningen och även känslan av att ha kontakt med kroppen. Denna känsla får jag när jag kommer djupt i min meditation. För mig ovärdelig tid för återhämting och att få vara i stillhet - få kontakt med mitt "sanna jag". Du har mycket stark energi och trots att du aldrig la händerna på min kropp kunde jag känna din värme. Underbara människa, tack!

Charlotta Modin En helt underbar övning! Magisk... Jag blir "lättare" i kroppen å känner mig mer balanserad... Helt klart rätt namn! Tack Jonas!

Mia Scherp "Jag upplevde Jonas behandling som kraftfull, lite som jag gissar att det känns med andlig kirurgi. Saker lades tillrätta inuti kroppen! Han har dessutom en mycket ödmjuk och kärleksfull framtoning som gör att man känner sig trygg och omhändertagen" Mia Scherp

Fredrik Emanuelsson: Tack för att du delar med dig Jonas, när du introducerade mig för wingbalance kände jag efter en liten stund att håret på armarna blev elektriskt. Det var en skön känsla som spred sig i hela kroppen. Efteråt kände jag mig lugn och harmonisk och balanserad. Ride on!

Ingen automatisk text tillgänglig.

 <

Ayurvedisk massage
850 kr /ca 1,5 - 2 timmer


Massage is a kind of meditation to me.
Getting aware of my own body, its possibilities and its limits.
To get in touch with different energies and emotions is like meeting life itself. 


        
Are you longing for a body and soul treatment?
Are you longing for relaxation?

Allow yourself a Ayurvedic massage in relaxed and pleasant atmosphere.

The gentle massage is done with nourishing sesame oil. The skin will clear out and the blood circulation gets stimulated.

The body purifies by cleaning out of toxins through the skin and lymphatic system. Tissue and organs can regenerate.

At the same time many different plains are reached by caring touches to receive a harmonization of body, mind and soul.

By releasing of blockages the energy can flow freely again, this creates a strong feeling of wellbeing.


Boka tid hos Viveka Meid 076-1350774 eller heike.meid@gmx.de